SUURIMAD RESTORANID TALLINNAS

Tihti küsitakse meilt, millised on Tallinna suurimad restoranid, kus saab korraldada konverentsijärgseid pidulikke õhtusööke või mitteformaalsemaid vastuvõtte. Seepärast kogusime info kokku, et ka teiega jagada:

MERINEITSI

Original Sokos Hotel Viru teisel korrusel asuv Merineitsi restoran on suurim hotellirestoran Tallinnas. Saali tehniline sisseseade ja ekraanid võimaldavad korraldada restoranis erinevaid üritusi – tooteesitlusi, konverentsilõunaid, tantsuõhtuid, kõrgetasemelisi vastuvõtte ning tänuõhtusööke ning esitada statsionaarsel laval kabareeõhtuid, kontserte või muud restoranikeskkonda sobivat.

Merineitsi on ka Eesti esimene show&dinner elamusrestoran õhtuse eeskavaga, pakkudes kõrgetasemelist ajaviidet ja hõrke maitsesümfooniaid.  Show & Dinner õhtud toovad Merineitsi lavale eripalgelist ajaviidet kontsertidest kabareeni – ja alati gurmeemaitsete saatel. Restoran mahutab kuni 350 külalist ja muutub vastavalt sündmusele ja vajadusele, kas konverentsi- või peoruumiks, pop up -restoraniks või hotellikülaliste hommikusöögiruumiks.

Mahutavus: 350 külalist (istumisega õhtusöök)

SENSO

Senso on elegantse atmosfääriga hubane restoran Radisson Blu Hotel Olümpia 2. korrusel, mille lai menüü on inspireeritud eelkõige Vahemeremaade köögist. Kõik restorani à la carte menüüs pakutavad toidud on valmistatud suure hoole ja armastusega. Samamoodi suhtutakse ka toorainesse, mis peab olema ehe ja kvaliteetne. Seejuures  menüüst leiab neidki roogasid, mis sisaldavad vaid kohalikke koostisaineid ja tutvustavad eestimaiseid maitseid.

Restoran ja kaks banketisaali mahutavad kokku kuni 400 inimest. Kuna ruumid on erineva suuruse ja sisekujundusega, siis on nad sobitatavad väga erinevateks üritusteks. Suurem banketisaaal sobib hästi pidulike ürituste korraldamiseks nagu pulmad ja perekondlikud sündmused või äriüritusteks nagu tootetutvustused, pidulikud õhtusöögid või ettevõtete jõulupeod. Zeta saal on suurepärane valik väiksemateks ja privaatsemateks üritusteks, kuna ruum on ülejäänud restoranist eraldatud. Paigutust saab muuta vastavalt ürituse iseloomule, olgu selleks sünnipäev, pidulik vastuvõtt, lapse sünnipäevapidu, peied, pressikonverents või ärilõuna.

MEKK

Uus luksuslik Radisson Collection Hotel Tallinn avas uksed mais. Uue hotelli esimesel korrusel asub Restoran MEKK. Restoran ühendab ühte kulinaarsed, Eesti köögile ja kultuurile omased teadmised ning kasutab parimat toorainet nii Eestist kui ka mujalt maailmast. MEKK  mahutab 230 inimest. Lisaks on võimalik kasutada juurde ka baariosa (60 inimest), niisiis kokku on võimalik katta 290 istekohta.

NOMEL

Restoran Nomel on Tallinna südames paikneva Nordic Hotel Forumi esimesel korrusel asuv valgusküllane, elegantse stiiliga restoran. Nomeli võimalusterohke interjöör koos kaasaaegsete tehniliste lahendustega muudab restorani parimaks valikuks erineva suuruse ja otstarbega sündmuste korraldamiseks. Konverentsilõunad, banketid, pidulikud üritused, püstijala vastuvõtud, galaõhtusöögid – kõik on Nomelis oodatud.

Restoran mahutab laudades paigutusega 200 kohta ja püstijala ürituse saab korraldada 400le külalisele. Restorani suurest saalist on võimalik lükandustega eraldada kaminaga ruum, mis on ideaalseks valikuks privaatsematele üritustele. Kaminasaalis on kohti 40le.

Hoolitsedes külaliste turvalisuse eest on vastrenoveeritud restorani paigaldatud Genano mobiilsed õhupuhastid, millega õhk puhastatakse 99,9% ulatuses bakteritest ja viirustest.

Keskne asukoht, moodne ja turvaline miljöö, multifunktsionaalsus, kaasaaegne tehniline võimekus koos suurepärase köögi ja hooliva teenindusega muudab restorani Nomel iga ürituse võrratuks toimumispaigaks.

 CITY GRILL HOUSE

2021. a. suvel avatud kaasaegne grillrestoran City Grill House  Tallink City hotellis pakub elegantsel moel esinduslikku valikut grillil valmistatud roogi. Restorani peakokk Anatolijs Pimanovs, koos oma meeskonnaga on koostanud originaalse grillmenüü, mis pakub kõikidele grillisõpradele hõrgutavaid maitseid ja suurepärast teenindust ning meeldejäävat ja terviklikku restoranielamust. Restoranis austatakse ennekõike hoolikalt valitud toorainet ja kasutatakse küpsetusviise, mis toovad esile grilltoidu parimad omadused – lihtsad ja puhtad maitsed. Avatud köögis annab kogenud grillmeister lihale eriliselt rikkaliku maitse Mibrasa söegrillil ning serveerib soovitud küpsusastmel hõrku liha suure valiku erinevate lisandite, kastmete, eriliste soolade ja pipardega.

Mõistagi ei ole tegemist vaid lihast lugupidavatele külalistele mõeldud restoraniga – nende grillilt saab lisaks väga heale lihale kõike! Ja me mõtleme tõesti kõike – kala, mereande, taimetoitu ja köögivilju ning muidugi ka hõrgutavaid magustoite. City Grill House olulisteks märksõnadeks on paindlikkus ja kombineeritavus – tellitu oma soovidele ja vajadustele vastavaks kohandamine, toidu jagamine ja ühine maitseelamuste üle arutamine on vägagi soositud.

Läbi kahe korruse ulatuvas City Grill House restoranis on ruumi ja avarust, 228 kohta ning mugavalt paindlikud võimalused ürituste korraldamiseks – erinevad korrused on suurepäraseks kohaks gruppide ja konverentside külaliste toitlustamiseks, võimalusel saab ehitada ka lava:

NERO

2019.a. aastal uuenduskuuri läbinud Tallink Spa & Conference hotelli 1.korrusel asuv restoran Nero on Soome kuulsa disainibüroo dSign Vertti Kivi & Co abil saanud värske skandinaavialiku interjööri: helges ja avaras ruumis on kasutatud naturaalset puitu ning kivi, mustrid ja toonid on aga inspireeritud põhjamaisest loodusest. 175-kohaline restoran oma kergesti teisaldatava mööbli, kaasaegse heli- ja videosüsteemiga, lava ning tantsupõrandaga on ideaalseks kohaks, kus korraldada erinevaid üritusi nagu näiteks vastuvõtud, pulmad, firmapeod jms. À la carte menüüs serveerib peakokk Virgo Lillepoole taktikepi all tegutsev meeskond maailma kokandusklassika pärle nerolikus võtmes, pakkudes külalisele nii avastamis- kui äratundmisrõõmu.

THE ABLE BUTCHER

Hilton Tallinn Park hotelli teisel korrusel asuvas restoranis, The Able Butcheris, ootab Teid alati soe vastuvõtt! The Able Butcher restoran on kulinaarse kunstilisuse sihtpunkt, kus kaasahaarav ruum kohtub eripärase grill-liha, kala ja taimsete roogadega. See on koht, kus iga külaline saab osa põnevast gastronoomilisest elamusest, mis mõlgub mõttes veel pikalt pärast lahkumist.

The Able Butcher pakub eelkõige suurt valikut parimatest toorainest valmistatud liharoogasid. Liha on pärit maailma eripaikadest – Ameerikast, Hispaaniast ja Eestist. Avatud köök pakub vaatemängu, kus osavad kokad valmistavad suus sulavaid toite vastavalt einestaja soovidele. Peakokk Fabrizio Righetti pakub menüüd, milles kasutatakse hooajalisi saadusi, inspiratsiooni puhastest maitsetest ja parimast kvaliteedist. The Able Butcher’i veinivalik on mitmekesine, restorani sissepääsu juures olev veiniruum on tunnistuseks kindlale pühendumusele kvaliteetsetele veinidele. Ka baar mängib The Able Butcher restoranis olulist rolli, kus terve kokteilimenüü on inspireeritud ülemaailmsetest maitsetest. Suviti saavad külalised püüda päikesekiiri restorani terrassil ja nautida spetsiaalselt selleks loodud menüüd.

Mahutavus: 150 külalist

ROOF

Mövenpick Hotell Tallinna katusekorrusel asuv Vahemere köögile spetsialiseerunud restoran ROOF kutsub nautima hubast atmosfääri ning peent maitseelamust koos hea veiniga.

Vahemere köök ei tähenda pelgalt maitsvat toidukorda vaid pika ja väärika ajalooga toidukultuuri, kus tähtsal kohal on perekond ja sõbrad ning roogade jagamime ehk nii-öelda „social eating“. Vahemere köögiga seoses räägitakse tihti ka tervislikust Vahemere-dieedist, millel on positiivne mõju meie tervisele. Restoranis ROOF soovitakse pakkuda nii kvaliteetsest toorainest valmistatud maistvaid roogi kui ka Vahemere toidukultuuri juurde kuuluvat seltskondlikku toidu jagamise kogemust. Restorani menüüst leiate laia valiku seltskonna- kombosid. ROOF’is ootab teid meeldiv teenindus, õdus atmosfäär ning suurepärane vaade Tallinna linnale ning Lembitu pargile.Restoran mahutab mugavalt 132 inimest (koos lisatoolidega kuni 140 inimest).

Hea teada:

Kui tegemist on suurema grupiga, siis saab suuremates hotellides tegelikult rentida ka konverentsiruume bankettide ja õhtusöökide korraldamiseks.  Ning alati võib suuremaks õhtusöögiks rentida ka mõne unikaalse toimumiskoha ning kasutada catering-teenust. Populaarseimad pidulike õhtusöökide läbiviimise kohad Tallinnas on Lennusadam, Kultuurikatel, Nobeli Valukoda, Fotografiska

Soovid lisainfot või vajad veel soovitusi erinevate restoranide kohta?

 Võta meie tiimiga julgelt ühendust emailil info@ecb.ee

 

 

Riine Tiigi

Turundusjuht