Uudised

Luksuslik Radisson Collection Hotel Tallinn avab uksed aprillis

Radisson Collection Hotel Tallinn avab uksed 2022.a. aprillis varasema Radisson Blu Sky Hotell Tallinn asemel.

Esmaklassilist täisteenust pakkuvas hotellis on 287 stiilset ja mugavat tuba, millest 107 Collection tuba, 117 Collection Superior tuba, 39 Collection Premium tuba, 5 peretuba ja 19 sviiti. Erakordsed Collection Superior ja kõrgema kategooria toad pakuvad tasuta sissepääsu jõusaali ja elegantsele lõõgastusalale 4. korrusel.

Radisson Collection Tallinn on ideaalne koht ürituste ja tähtpäevade läbiviimiseks. Radisson Collection’i meeskond hoolitseb selle eest, et kõik teie soovid saaksid täidetud ning üritus oleks erakordne ja meeldejääv, olgu selleks konverents, firmaüritus, tippspordimeeskonna või riigipea visiit. Radisson Collection Tallinnal on 8 stiilset ja avarat koosolekuruumi koos kõrgkvaliteetsete erinevate tehniliste lahendustega ning tasuta WiFi-ga. Kaasaegse varustusega koosoleku- ja üritusteruumid mahutavad kokku 10–300 inimest, olenevalt sündmusest ja ruumi stiilist

Uues hotellis hakkab olema 2 suurepärast restorani:
Restoran ISSEI – Katuserestoran ja baar koos väliterrassiga, millelt avanevad imelised vaated Tallinna süda- ja Vanalinnale. Restoran pakub Nikkei kööki (Jaapani-Peruu), kus parimad koostisosad ja maitsed viivad su erakordsele maitserännakule.

Restoran MEKK – Pakub kaasaegset Eesti kööki, tuues kohalike ja rahvusvaheliste külalisteni traditsioonilised Eesti toorained kaasaegse hõnguga. Restoran ühendab ühte kulinaarsed, Eesti köögile ja kultuurile omased teadmised ning kasutab parimat toorainet nii Eestist kui ka mujalt maailmast.

Radisson Collection Tallinn asub äri-, ostu- ja meelelahutuspiirkondade vahetus läheduses. Tallinna Vanalinn on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel kus leidub erinevad kaupluseid, restorane ja populaarseid vaatamisväärsuseid. Ideaalne peatuspaik nii äri-, konverentsi- kui ka puhkusereisil viibivatele külalistele.

Broneerimissüsteem on tulevastele külalistele juba avatud.  Majutust saab broneerida kodulehel: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-tallinnvõi läbi e-mail: reservations.tallinn@radissoncollection.com

Lisainfot hotelli kohta, k.a. konverentsiruumide suurused leiab ka Radisson Collection Hotelli presentatsioonist:

Radisson Collection_Tallinn_presentation_EST

Riine Tiigi

Turundusjuht