Uudised

Hübriidkonverentside väljakutsed ja lahendused – 9. septembril toimus virtuaalsündmus Worksup LIVE

9. septembril toimus virtuaalsündmus Worksup LIVE, kus arutati hübriidkonverentside väljakutseid ja lahendusi. Tegemist on Worksup platvormi virtuaalsündmuste sarjaga, mis keskendub perioodiliselt olulistele teemadele hübriid- ja virtuaalsündmuste korraldamisel. Sündmust saab järele vaadata siin:
worksup.com/live

Esinesid katusorganisatsiooni Eesti Konverentsibüroo juht Kadri Karu, konverentsiagentuuri Confent tegevjuht Endrik Randoja ja Worksupi müügi- ja kliendinõustamise juht Hedi Krönström.

Kadri Karu, EKB tegevjuht tutvustas sügishooaja piiranguid ja näiteid, kuidas suurüritused on kohanenud. Kadri Karu tõdes, et korraldajate elu on muutunud raskemaks, kuna arvestama peab paralleelselt kolme erineva formaadi ehk tava-, virtuaal- ja hübriidsündmuse stsenaariumiga: “Oluline olla muudatuseks valmis ja pakkuda osalejatele paindlikke osalemise variante. Siinkohal on kogenud partnerid väga suureks abiks”. Samuti viidati EKB koostatud materjalidele nagu juhend turvaliste sündmuste korraldamiseks ja näidetele, kuidas erinevad korraldajad on piirangutega seoses infot ja juhiseid edastanud.

Endrik Randoja, Confent tegevjuht tõi välja hübriidkonverentside korraldamise eripärad ja suurimad õppetunnid. Ühtlasi rõhutas Randoja hübriidkonverentside formaadi kasvavat mõju: “Pandeemia möödub aga hübriidformaat ehk digitaalse teisikuga konverentsid ei kao kuhugile. See on suurepärane võimalus ühelt poolt säilitada sündmuste inimlik puude ja teisalt kasvatada sihtrühma ja osalemise paindlikkust virtuaalplatvorme kasutades.”

Hedi Krönström, Worksupi müügi- ja klienditoe juht tutvustas Worksupi platvormi lahendusi hübriidsündmustele mõeldes. Krönström selgitas, kuidas Worksupi lahendused aitavad kaasata samaaegselt nii kohapeal kui virtuaalselt osalejaid: “Worksup aitab sündmust üles sättida selliselt, et nii kohapeal  kui ka online osalejad saavad täpselt samamoodi sündmusel osaleda, näiteks esitada esinejatele küsimusi vaid platvormi kaudu.” Samuti toodi välja platvormi planeeritud uued funktsionaalsused.

 

Worksupist lähemalt:


Worksup on tava-, hübriid- ja virtuaalsündmuste platvorm, mille asutasid Eesti konverentsikorraldajad 2018. aastal. Sellest ajast on platvormil korraldatud ligi 1000 sündmust, millest COVID-19 pandeemia jooksul 600 virtuaal- ja hübriidformaadis. Worksupi platvorm võimaldab korraldada virtuaalkohtumisi ja edastada ülekandeid. Kõige populaarsemate funktsioonide seas on küsimuste esitamine, gallupid ja suhtlust edendavad lahendused nagu tehisintellekti abil toimiv sarnaste huvidega kontaktide leidmine. Samuti pakub platvorm võimalusi sponsoritele ja ekspo alade virtuaallahenduseks. Virtuaalsündmuselt lahkudes saab Worksupist kaasa võtta uute kontaktide visiitkaarte ja palju muud.

Lisainfoks vaata worksup.com või võta ühendust info@worksup.com.

Riine Tiigi

Turundusjuht