Jolos on pikaajalise kogemusega loovagentuur, mis aitab ettevõtetel luua soovitud väärtust läbi mõtestatud, kõrgekvaliteetsete ja enneolematute terviklahenduste. Loome ja arendame pidevalt uusi lahendusi, edendame brände täiel rinnal, ja loome ideedest reaalsuse.

Jolos on korduvalt valitud Kuldmuna konkursil Aasta üritusturundusagentuuriks  (2023, 2022, 2021, 2020, 2018 ja 2016). Rahvusvahelisel tasandil kuulub Jolos ka  27Names võrgustikku – tegemist on  ürituskorraldusfirmasid üle Euroopa ühendava võrgustikuga.

Jolos on pühendunud ka keskkonnasäästlike ürituste korraldamisele, kuuludes ka Rohetiigri võrgustikku. Jolos on esimene ürituskorraldusagentuur Eestis, kes sai rahvusvaheliselt tunnustatud ISO 20121 sertifikaadiga kõikide Jolose poolt korraldatavate ürituste kohta. Tegu on rahvusvahelise standardiga, mis aitab hallata ja kontrollida ürituste sotsiaalset, majanduslikku ja keskkonnamõju. See standard annab ürituste korraldajatele raamistiku jätkusuutlikkuse põhimõtete ja tavade integreerimiseks ürituste planeerimisel ja elluviimisel. Tutvu lähemalt Jolose jätkusuutlikkuse põhimõttega.

Teenused:

  • Live üritused – sise- ja väliskommunikatsiooni üritused, avalikud üritused, konverentsid, promotsiooni lahendused, tehniline produktsioon
  • Bränding – ettevõtte brändi kuvandi ja identiteedi loomine 
  • Strateegiline kommunikatsioon, PR – meediasuhted, nõustamine, kriisikommunikatsioon, brändi- ja turunduskommunikatsioon, lobby
  • Graafiline disain – trükised, raamatud, veebilehed, ekraanigraafikad, presentatsioonid, kutsed, kaardid
  • Kogemusturundus 
  • Online üritused, konverentsid ja webinarid
  • Palju muud
Salvesta oma valikud lemmikuks! Nimekirja saate hiljem vaadata, salvestada pdf failiks ning saata endale ja kolleegidele emailile.