Blogi

Milliseid võimalusi pakub TalTech konverentsideks?

Sellel aastal liitus Eesti Konverentsibürooga ka Tallinna Tehnikaülikool.  Palusime  TalTechi Konverentsikeskuse juhatajalt Merili Deemantilt lisainfot Tallinna Tehnikaülikool konverentsivõimaluste kohta.

Milliseid võimalusi pakub TalTech konverentside korraldamiseks? 

Tallinna Tehnikaülikoolis on võimalik korraldada nii suuremaid rahvusvahelisi konverentse/sümpoosiume, kui ka väiksemaid sündmusi, seminare ja koolitusi. TalTech on konverentside korraldamiseks ainulaadne koht, kus osalejatel on võimalus ülikooli linnakus nautida akadeemilist atmosfääri ning teaduse uuemaid saavutusi. Nt hakkab alates sügisest ühes konverentsiruumis (Mektory-s asuv Innovation Hub) asuma ka tehnikaülikooli teadlaste poolt välja arendatud isesõitev auto.

Kindlasti on üheks eeliseks ka mitmete erineva suurusega ruumide olemasolu paralleelsessioonideks koos kaasaegse tehnika ja innovaatiliste lahendustega. Samuti on võimalik tellida konverentsil osalejatele lisandväärtuse pakkumiseks laborite külastusi nt Mektory-s asuvad Puidulabor ja Cool Tool studio, Küttelabor “Utilitas”, Ventilatsioonilabor ja veel mitmed teised põnevad laborid ülikooli erinevates õppehoonetes.

Millist abi pakub Tal Techi konverentsikorraldustiim?

Pakume konverentsi korraldamise täisteenust alates konverentsi eelarve ja veebilehe loomisest kuni konverentsi toimumisajal kohapealse korralduseni. Lisaks organiseerime ka konverentside raames pidulikke õhtusööke ja kultuuriprogramme.

Mis on Tal Techi suurim saal /mahutavus konverentsideks?

Suurim saal on ülikooli peahoones asuv aula, mis mahutab kuni 700 inimest teatristiilis. Sellele järgneb Mektory-s asuv ja Eestis ainulaadne ScreenX saal 270kraadise panoraamekraaniga, mahutavusega 280 inimest.  Kokku on TalTechis võimalik kasutada kuni 40 erineva suurusega ruumi.

Milliseid huvitavaid rahvusvahelisi konverentse olete korraldanud viimastel aastatel? 

Viimased meie poolt korraldatud teaduskonverentsid on olnud Forum Wood Building Baltic (Kultuurikatlas), osalejate arv ca 300 in ja Modern Materials and Manufacturing (Nordic Hotel Forumis), osalejate arv ca 150 in. Lisaks oleme korraldanud eelmisel sügisel ülikooli Visioonikonverentsi 350 osalejaga ja Manufuture2017 650 osalejaga.

Milliseid huvitavaid rahvusvahelisi konverentse on tulemas?

23.-25. Oktoobril on Mektory-s tulemas Euroopa Virtuaalreaalsuse konverents EuroVR2019, kuhu on oodata ca 150 tippteadlast ja erialaspetsialisti ning samuti on plaanis rajada innovaatiline ExPo-ala, mis tutvustab uusimaid saavutusi virtuaalreaalsuse valdkonnas.

4.-5. Detsembril on tulemas Euroopa liiklusohutuse teemaline konverents Vision Zero for Sustainable Road Safety in the Baltic Sea Region 2019, mis toimub samuti Mektorys.

  1. aastal on meil korraldamisel järgmised rahvusvahelised teaduskonverentsid:

Kontaktid: 

Kui soovite korraldada oma üritust TalTechis või Mektorys, võtke julgelt ühendust  TalTechi Konverentsikeskusega:

Kontakt: conferences@taltech.ee

www.taltech.ee/konverentsid

 

Riine Tiigi

Turundusjuht