Uudised

Michelin tunnustas viit EKB liikmesrestorani

Meil on rõõm teatada, et Michelin tunnustas viit meie liikmesrestorani,  keda autasustati “White Guide” soovituste nimekirjas:

Fotografiska Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku südames asuva Fotografiska meeskond seisab selle eest, et pakkuda alati head ja säästvat toitu vastavalt aastaajale. Loominguline toidu- ja joogimeeskond püüab alati leida seda midagi, mis tekitab maitseelamusi igal taldrikul ja igas klaasis, ilma, et peaksid selle naudingu jalajälje pärast muretsema. Hea ja jätkusuutlik toit rõõmustab mitte ainult inimesi, vaid ka meie planeeti.

Horisont Swissôteli kõrgeimal korrusel asuvat fine dining restorani Horisont iseloomustavad klassikalised, tuntud maitsed millesse on põimitud üllatusi täis detailid ja maitsevarjundid. Menüü inspiratsioon pärineb Prantsuse köögist, millele lisavad komplekssust Aasia maitsed. Peakokk Marko Sõmer on menüü loomisel tähtsaimaks seadnud eristumise ja tooraine kvaliteedi. Iga roog menüüs sisaldab endas mitut, hoolikalt valitud komponenti, mis kooslusena loovad ühtse, nüansirikka terviku.

Tchaikosvky Tallinna Telegraaf hotellis asuv restoran Tchaikovsky kuulub 50 parima restorani hulka Eestis. Hõbelusikas on nimetanud Tchaikovsky  „Parim restoran“, “Parim gurmeerestoran” ja “Parim hotellirestoran” tiitlitega. Tchaikovsky presenteerib julget, moodsat prantsuse maitset, Vene traditsioone ja Eesti toorainet.

Wicca Laulasmaa LaSpa hotellis asub gurmeerestoran Wicca. Wicca maitserännakute seitsme- või neljakäiguline menüü on läbilõige parimatest hooajalistest toorainetest. Iga roog on valmistatud kohalikult kasvatatud või korjatud koostisosadest.

Joyce Joyce on Tartu ainsas spaahotellis ehk VSpa’s asuv restoran, mis on tuntud kui üks loomingulisemaid restorane Eestis. Joyce restorani brändiväärtustest kōige kesksemal kohal on kaks ülemaailmselt mōistetavat kvaliteeti: rōōm (joy), mida pakub heas seltskonnas veedetav kvaliteetaeg ning muljetavaldav maitsete valik (choice), mille hulgast iga külaline leiab endale midagi meelepärast.

Riine Tiigi

Turundusjuht