Uudised

Eestit külastasid konverentsikorraldajad Skandinaaviast

Eestit külastasid konverentsikorraldajad Skandinaaviast, et tutvuda siinsete konverentsiturismi võimalustega. EASi turismiarenduskeskuse ja MTÜ Eesti Konverentsibüroo koostöös korraldatud tutvumisreisi eesmärk on tuua riiki rohkem suuri rahvusvahelisi konverentse.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja MTÜ Eesti Konverentsibüroo kutsel saabusid 7.-9. oktoobril toimunud “Scandinavia Meets Estonia” tutvumisreisile Rootsi ja Norra konverentsi- ja motivatsioonireiside korraldajad.

Kahe päeva jooksul tutvuti Tallinna vanalinnaga, külastati konverentsihotelle, Tallinna konverentsi- ja turismiobjekte nagu Lennusadam, Kultuurikatel, Proto Avastustehas, Telliskivi. Lisaks prooviti kätt  Stella Soomlaisi nahatöötoas, tutvuti e-Eesti lahendustega ning kohtuti Eesti ettevõtjatega. Motivatsioonireiside programmivalikus oli põnev ja seiklusrohke off-road orienteerumine nõukaaegsete villistega.

MTÜ Eesti Konverentsibüroo on liikmepõhine konverentsiturismi katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on Eesti kui konverentsimaa maine kujundamine ja tuntuse tõstmine ning Eestis toimuvate rahvusvaheliste konverentside arvu suurendamine. Eesti Konverentsibürool  on 34 liiget, nende seas Tallinn ja Tartu, suurimad konverentsihotellid ja konverentsikorraldusfirmad. 

Riine Tiigi

Turundusjuht