Viimsi kultuurimekana tuntud Viimsi Artium asub 12 km kaugusel Tallinna kesklinnast, looduskaunis kohas, Karulaugu terviseraja ja Lubja klindiastangu maastikukaitseala servas – piisavalt lähedal, kuid eemal linnakärast.

Konverents, vastuvõtt, gala, meeskonnasündmus – leia meie juurest sobiv ruum ning heast ideest saab unustamatu elamus!

Põhjamaiselt minimalistliku arhitektuuriga hoone sulandub ümbritsevasse keskkonda ning arhitektuuriauhinnaga pärjatud interjöör loob unikaalse atmosfääri igale sündmusele.

Ruumid sündmusteks

Viimsi Artiumis on suur saal, kammersaal, blackbox, kaasaegse kunsti galerii, väliterrass, fuajee ja muud põnevad ruumid, kus sündmuseid korraldada.

  • Suur saal sobib nii konverentsi, gala kui ka kontserdi korraldamiseks. Teatri stiilis mahub saali istuma kuni 420 inimest ning püstijalasündmusele 600. Saalis on olemas kaasaegne heli-, valgus- ja videotehnika.
  • Kammersaal annab kontserdile, seminarile või pidulikule vastuvõtule kordumatu atmosfääri. Teatri stiilis mahub saali istuma 120 inimest, pukklaudadega tunneb ennast mugavalt 110, ning gala stiilis 72 inimest. Saalis on kaasaegne heli-, valgus- ja esitlustehnika.
  • Blackbox – võimalusterohkes saalis saab korraldada seminari, kontserti, pidu, vastuvõttu jm. Teatristiilis mahub istuma kuni 120 inimest, püstijalasündmusele kuni 300.
  • Fuajee – 2023. aastal Eesti Laulu “green roomina” tuntuks saanud fuajees saab korraldada pidusid, kontserte, vastuvõtte ja palju muud. Omanäolise rohealaga fuajee kohal on kaks silda, mida on võimalik kasutada nii DJ-lavana kui ka publikurõduna. Fuajeed saab rentida koos saalidega ja eraldi. Pukklaudadega mahub sinna 275 inimest, püstijalasündmusele 400-600.
  • Väliterrass – kaunite loodusvaadetega väliterrass piirneb Karulaugu terviseraja ja Lubja klindiastangu maastikukaitsealaga. Olemas on elektriühendus, Cramo välitualetid ja backstage. Terrassi kandevõime on 500kg/m2.
  • Kaasaegse kunsti galerii on tõeline arhitektuuripärl. Kahekorruseline galerii on ehitatud vanasse sõjaväe kütusemahutisse. Esimesele korrusele mahub teatristiilis kuni 90 inimest ning püstijalasündmusele kuni 120. Teisele korrusele mahub korraga 30 inimest ning sealt pääseb edasi kauni loodusvaatega ringrõdule.Vajadusel pakub Viimsi Artium lisaks multifunktsionaalsetele ruumidele ka tehnilist teenust, produktsiooniteenust ja nõustamist.Uuri ruumide kohta lähemalt  SIIT.

 

RUUMIDE MAHUTAVUSE TABEL

 

Ruumi nimetus

Teater

Pukklauad

Gala

Püstijala

Pindala (m²)

Suur saal 420 180 600 461
Kammersaal 120 110 72 142,1
Blackbox – saal 110 96 300 161,4
Kaasaegse kunsti galerii 90 120
Vabaõhulava 200
Fuajee 275 400-600

 

RUUMIDE BRONEERIMINE

Palun saada oma päring rent@viimsiartium.ee või tee broneering Artiumi kodulehel

 

Asukoht

Salvesta oma valikud lemmikuks! Nimekirja saate hiljem vaadata, salvestada pdf failiks ning saata endale ja kolleegidele emailile.
Max mahutatavus: 600
Konverentsiruume: 4
Aadress
Randvere tee 20, Lubja, Harju maakond