Tagasi

Eesti Konverentsibüroo uueks liikmeks sai septembrist  Põhjala Catering, kes on tipptasemel toitlustusteenust pakkunud nii uhketes saalides kui ka asustamata väikesaarel.

Põhjala Cateringi eesmärgiks on pakkuda paindlikku toitlustusteenust vastavalt sündmuse formaadile. Põhjala Catering teeb rõõmuga laua nii kümneliikmelisele seltskonnale kui ka enam kui tuhande osavõtjaga üritusele. Põhjala Catering pakub teenust nii äriklientidele – peamiselt konverentsid, firmapeod, suve-, talveja jõulupeod kui ka eraklientidele –pulmad, sünnipäevad ja muud pere- või sõpruskondlikud ettevõtmised.

Põhjala Catering pakub täisteenust – loomulikult saab Põhjala Cateringist tellida lisaks toidule-joogile ka nõud ja mööbli, samuti ruumide dekoreerimise ja teenindava personali. Aega ja ürituse teemat järgib ka ruumikujundus. Põhjala Catering kasutab nii toitude stiliseerimisel, saalide dekoreerimisel kui ka toidu serveerimisel kaasaegseimaid disainilahendusi.

Meeskonna kogemus ulatub aastasse 2007 ning Põhjala Catering on toitlustanud gruppe suurusega  kuni 2500 inimest.  Põhjala Cateringi chef de cuisine Dmitri Britikovski on Prantsuse peakokk. Enne cateringiga tegelemist Prantsusmaal Michelini kahe tärni restoranides tippkogemust omandanud Dmitri eesmärgiks on enda igapäevase tööga pakkuda tõelisel tipptasemel roogasid, ühendades sealjuures klassikalise Prantsuse köögi võtted ja tooraine kodumaistega.  2016. aastal Põhjala Cateringiga liitudes sai Dmitri eesmärgiks luua Eesti cateringi maastikule esimene viie tärniline cateringi ettevõte

Lisainfot Põhjala Cateringi kohta leiate nende kodulehelt  ja tehtud töödega saab tutvuda ka nende Instagrammi lehel.