Blogi

Enim kasutatavad pildid tutvustamaks Eestit kui konverentsisihtkohta

Oleme kokku koondanud enim kasutatavad pildid tutvustamaks Eestit kui konverentsisihtkohta. Viska pilk peale – pilt ütleb teatavasti rohkem kui tuhat sõna!

Sotsiaalmeedia kanalites või konverentsi kodulehel on palju infot, seega on oluline kasutada visuaale (pildid, videod jms), mis oleksid kvaliteetsed ja silmapaistvad. Kui aastakümned tagasi tuli hoolikalt kaaluda, et leida õige pealkiri, siis nüüd peab vähemalt sama palju aega kulutama sobivaima pildi leidmiseks. Kasutage ära erinevaid pildipankasid oma sündmuse Eestisse kutsumisel või jagamaks konverentsidelegaatidele meie sihtkoha vastupandamatut ilu! Valiku erinevatest pildipankadest ja turundumaterjalidest leiad meie kodulehelt.

Muinasjutuline Tallinna vanalinn

Tallinna keskaegne vanalinn on maailmas unikaalne oma terviklikkuse poolest ja kuulub alates 1997. aastast UNESCO maailmapärandi nimekirja.

Laadi fotod alla siit: Tallinn Old Town, Tallinn Old Town II, Tallinn Old Town III

Tallinna Jõuluturg

Tallinna Jõuluturg on üks Euroopa vanimaid jõuluturge. Kas teadsid, et Tallinnas Raekoja platsil seisis väidetavalt juba 1441. a maailma esimene jõulukuusk? 2018. aasta novembris märkis Forbes Tallinna jõuluturu üheks kümnest kõige ilusamast jõuluturust Euroopas! Ent sellega asi ei piirdunud! Detsembri keskel valisid reisijad üle maailma Tallinna jõuluturu Euroopa kõige ilusamaks jõuluturuks!

Laadi fotod alla siit: Tallinn Christmas Market, Tallinn Christmas Market II, Tallinn Christmas Market III

Tallinna Manhattan

Stockmanni kaubamaja naabruses kõrgub klaasseintega pilvelõhkujate piirkond, mida linlased naljatavalt Tallinna Manhattaniks kutsuvad. See on maiasmokkade ja kodukaunistajate meelispaik, just siin asuvad trendikad kohvikud ja Tallinna kõige stiilsemad sisutuspoed. Lisaks laiusele, kasvab tänapäeva Tallinn ka kõrgusesse!

Laadi fotod alla siit: Tallinn City Centre, Tallinn City Centre II

Tallinna Lennujaam – kõige õdusam lennujaam

Kuigi Tallinna Lennujaamast ei saa kunagi maailma suurimat lennujaama, võib see kahtlemata pürgida maailma parimate lennujaamade hulka. Kogu lennujaama kujundus ja selle elemendid on paika seatud eesmärgiga olla kõige õdusam lennujaam.

Fotograaf: Kristian Kruuser

Telliskivi Loomelinnak

Vanalinna, Kalamaja ja Pelgulinna piiril endises tööstuskompleksis paiknev Telliskivi Loomelinnak on Tallinna loominguline kese. Eesti suurimas loomekeskuses asuvad stuudiod, loomeettevõtted ja vabaühenduste kontorid. Tehasehooned on muutunud populaarseks kohtumispaigaks neile, kes naudivad omanäolisi restorane, kunstinäitusi, vaadiõlut, disaini- ja vintage-poode, alternatiivteatrit ja klubiüritusi.

Laadi alla fotod siit: City view of Telliskivi and Tallinn Old TownRestaurant Peatus in Telliskivi Creative CityRestaurant Kivi Paber Käärid in Telliskivi Creative City

Noblessneri sadamalinnak – uus trendikas piirkond

Noblessneri sadamalinnak asub Tallinnas, Lennusadama kõrval mere ääres. Kunagisest Tsaari-Venemaa tähtsaimast allveelaevade tehasest on saanud inimestele ja merele avatud sadamalinnak. Siin on suurejoonelise arhitektuuriga ajaloolised tööstushooned, merepromenaad, jahisadam, hulk suurepäraseid söögikohti, galeriid ning kodude ja äripindade uusarendus.

Laadi alla foto siit: Noblessner  ; fotograaf Martin Dremljuga

Rotermanni kvartal

19. sajandil jõudsalt arenema hakanud tööstusrajoonis asusid kaubamaja, tärklise-, piirituse-, laua- ja makaronivabrik, leiva-, jahu- ja kruubiveski, aurusae hooned ning soolaladu, mis on üks omapärasemaid säilinud paeehitisi Eestis. Tänapäeval on aga Rotermann muutunud üheks linna silmapaistvamaks moodsa arhitektuuri oaasiks.

Laadi alla fotod siit: Rotermann City, Rotermann City II

Kultuurikatel

See tööstusliku ilmega ajalooline hoone oli elektrijaama katlamaja, mille 700 ruutmeetrises katelde saalis on tänaseni säilinud kaks hiidkatelt, mis täitsid Tallinna Elektrijaama ajaloos olulist rolli. Täna on Kultuurikatel multifunktsionaalne sündmuskeskus, mis on koduks paljudele rahvusvahelistele konverentsidele.

Fotograaf: Toomas Tuul

Lennusadam

Lennusadam on unikaalne koht tähtsündmusteks! Siin on erakordne atmosfäär ja kõik toimub eksponaatide keskel.

Fotograaf: Toomas Tuul

Kadrioru Park

Laadi alla fotod siit: Kadriorg Palace, Kadriorg Park, Kadriorg Palace II

Tartu – Euroopa kultuuripealinn 2024

Baltikumi vanima linnana pakub Tartu põnevaid vaatamisväärsusi igal sammul, eriti kesklinnas, mis on omapärane riiklik muinsuskaitseala. Siin leidub stiilinäiteid keskajast tänapäevase moodsa arhitektuurini, mida ilmestavad hubased kohvikud ja omapärased restoranid, linnaloodus ning elav tudengilinna melu.

Laadi alla foto siit: Tartu Town Hall. Tartu City: fotograaf Oliver Kuusk

Eesti Rahva Muuseum (ERM)

ERMi uues hoones on loodud kõik tingimused kõrgetasemelisteks konverentsideks. Rahvusvaheliselt pärjatud arhitektuur, kõrgtehnoloogiline sisseseade, maalilised maastikud, toitvad kõhutäied gurmaanidele ja mastaapsed näitused meelelahutusprogrammideks – kõik vaid jalutuskäigu kaugusel Tartu linnasüdamest.

Laadi alla foto siit: Estonian National Museum II

Pärnu

Nagu teisedki Eesti kuurortlinnad, sai ka 1996. aastast suvepealinna tiitlit kandev Pärnu tuntud kuurordiks juba 19. sajandil. Tänagi pakuvad ajalooline rannapark purskkaevudega ja mänguväljakud mõnusat puhkust igas vanuses külastajatele. Pärnu on aasta läbi ka rahvusvahelisel tasemel konverentsilinn!

Laadi alla fotod siit: Pärnu City, Pärnu Beach, Pärnu Beach II

Kihnu

Iidne meresõitjate ja kalurite saar on Eestis suuruselt seitsmes. Kihnu pärimuskultuur – riided, keel, muusika ja käsitöö kuuluvad UNESCO suulise ja vaimse pärandi meistriteoste nimekirja. Kohalike jaoks on tants ja pillimäng elu lahutamatuks osaks!

Laadi alla foto siit: Kihnu ladies

Imeline loodus

Eestimaa loodus kogu oma hoomamatus mitmekesisuses on suurepärane koht, kus võtta aeg maha ja lõõgastuda. Väiksel Eestil hoolimata oma väiksusele, on pakkuda kauneid ja vaheldusrikkaid maastikke. Jaga seda ilu ka teistega!

Laadi alla fotod siit: Männikjärve Bog, Chefs in the Bog, Männikjärve Bog II, Forest Sunrise, Dinner in the Field

Riine Tiigi

Turundusjuht