SUURIMAD KONVERENTSIRUUMID JA -HOTELLID ÜRITUSTEKS JA KONVERENTSIDEKS TALLINNAS

Seoses ülemaailmse koroonakriisiga on peamiseks nõudeks üritustele saanud, et ürituse korraldajad peavad tagama, et osalejad liiguksid hajutatult. Sellega seoses on tekkinud vajadus ka suuremate konverentsiruumide järgi. Et teie valikut hõlbustada, oleme kokku kogunud Tallinna parimate konverentsihotellide ja muude ürituste toimumiskohtade mahutavused.

Alexela Kontserdimaja

Tallinna südalinnas asuv Alexela Kontserdimaja pakub suurejoonelisi võimalusi erinevate ürituste korraldamiseks.Alexela Kontserdimaja suur saal mahutab 1829 külastajat kolmel tasandil. Parteri esimesed kaheksa rida on eemaldatavad, mille tulemusel vabaneb 190 m2 põrandapinda, jättes parterisse alles 717 istekohta. Täiendavate ruumidena on võimalik kasutada ka üheksat kinosaali, mis annavad võimaluse paralleelsessioonide läbiviimiseks. Lisainfo Alexela Kontserdimaja ruumide kohta

Kultuurikatel

Vanalinna ja mere vahel asuv endisest elektrijaama kompleksist on kujunenud Tallinna multifunktsionaalseim sündmuskeskus, kus saab korraldada konverentse, töötubasid, vastuvõtte, kontserte. 700 ruutmeetrises katelde saalis on tänaseni säilinud kaks hiidkatelt, mis täitsid Tallinna Elektrijaama ajaloos olulist rolli. Valides Kultuurikatla 17 erineva suuruse ja atmosfääriga ruumi seast, leiate kindlasti oma soovidele ja sündmuse vormile vastava. Euroopa ühel originaalsemal sündmuste majal on olemas see müstiline miski – ajaloo ja tööstushoone värvikas aura, mis lisab igale sündmusele vajalikku vürtsi. Suurimasse saali mahub teatristiilis 600 külalist, suuremateks üritusteks saab rentida terve maja. Lisainfo Kultuurikatla ruumide kohta ja Virtuaaltuur

Noblessneri Valukoda / Proto Avastustehas

Valukoda on Noblessneri ajaloolistest laevatehase tööstushoonetest kõige suurem. Õigupoolest asus värviliste metallide valukoda üksnes hoone tagumises väiksemas osas, suurt saali kasutati laevaehitustsehhina. Hoone valmis 1914. aastal. 2019. aasta sügisest tegutseb valukojas koguperekeskus PROTO avastustehas ja hoone tagumises osas asub Nobeli saal, mis sobib ideaalselt  korporatiiv- ja kultuurisündmuste korraldamiseks. Nobeli saali mahub laudadega üritusel 320, teatristiilis 550 ja püstijala vastuvõtul 800 inimest. Lisaks on võimalik rentida töötubadeks ka väiksemaid ruume. Lisainfo Noblessneri Valukoha ja Proto Avastustehase ruumide kohta

Lennusadam

Maailmas nii oma suuruse kui ka ehitustehnoloogia poolest unikaalne ajalooline vesilennukite angaar sobib suurepäraselt suurejoonelisteks ja elamuslikeks õhtusöökideks ja vastuvõttudeks. Lennusadama üritusele lisavad suursugusust eriline atmosfäär, hiiglaslik allveelaev Lembit (mida võib isegi esinejate lavaks kasutada), müstiline veealust maailma imiteeriv heli ja valgus, laitmatu toit ja teenindus. Õhtusöök või pidu otse eksponaatide keskel jääb külalistele pikaks ajaks meelde. Külalistel on võimalus peo raames tutvuda ka Lennusadama püsiekspositsiooniga.

Mahutavus: pidulikeks vastuvõttudeks ja gala-õhtusöökideks: kaetud lauad kuni 800 inimesele; püstijalavastuvõtud kuni 1500 inimesele; kontsertideks ja showprogrammideks: publikule kuni 800 inimest. Lisainfo Lennusadama ruumide kohta

Fotografiska Tallinn

Telliskivi Loomelinnaku südames asuv Fotografiska on Stockholmi juurtega rahvusvaheliselt tunnustatud fotokunstikeskus, kus saavad kokku kunst, hea toit, muusika, disain ja avatud mõtteviis. Fotografiska I korrusel asub valgusküllane sündmuste saal, mis on sobilik nii seminaride, vastuvõttude ja õhtusöögipidude kui ka muusikasündmuste korraldamiseks. Saal on varustatud laia valiku seminaritehnikaga töisteks kohtumisteks ja kõrgel tasemel heli-ja valguslahendustega maailmatasemel kontserdi korralduseks.

Mitmekülgset meeleolu lubavas ruumis saab sirmide ja kardinatega luua väikesele seltskonnale sobilikku õdusust; teisalt kohviku ja saali vahelise siirdeseina avamise ning ka hoovialale laienemise toel tervitada suursündmusi. Ruumi suurus on 250m2, mahutab kuni 300 inimest. Lisainfo Fotografiska ruumide kohta

Hotellid

Hilton Tallinn Park

Hilton Tallinn Park hotell pakub muljetavaldavaid valikuvõimalusi ürituste korraldamiseks. Hotelli konverentsikeskuses asub 10 paindlikku, loomuliku valguse ning kaasaegse kõrgtehnoloogiaga varustatud nõupidamisteruumi, mahutades kokku ligi 800 külalist. Hotelli ballisaal võimaldab korraldada üritusi kuni 530-le inimesele. Konverentsiruumid on varustatud kaasaegseima tehnikaga ja on ideaalsed nii rahvusvahelisteks konverentsideks kui ka glamuurseteks galaõhtusöökideks. Hilton Tallinn Park hotellis ootab konverentsikülastajat 202 stiilset tuba ja eksklusiivset sviiti.

Swissotel Tallinn

Swissôtel Tallinn on linna üks kõrgemaid hooneid, pakkudes ülemistelt korrustelt imeilusaid vaateid linnale ja merele. Swissôtel Tallinn konverentsikorrusel on 7 funktsionaalset konverentsiruumi.  Suurim saal mahutab kuni 500 inimest. Konveretsiruumides saadavalolevad tehnilised vahendid on näiteks sisseehitatud rõdu tõlkekabiinidega, sisseehitatud ekraan, õhukonditsioneer, dataprojektor, grafoprojektor, kiire traadita internetiühendus, pabertahvel jne. Hotelli 238 tuba on disainitud mugavaks ja elegantseks. Kõik toad on varustatud kaasaegseima tehnikaga ning vastavad ka kõige nõudlikuma ärikliendi vajadustele.

Radisson Blu Hotel Olümpia

1980.a. olümpiamängudeks valminud Radisson Blu Hotell Olümpia on tuntud maamärgiks Tallinna linnaprofiilis. Konverentsikeskus pakub võimalusi paljude erinevate ürituste korraldamiseks. 13 multifunktsionaalset konverentsiruumi on sobilikud nii suurteks konverentsideks kui ka väiksemateks koolitusteks, aga ka kontaktmessideks, näitusteks, pidulikeks vastuvõttudeks, galaõhtusöökideks ning ettevõtete ja asutuste jõulupidudeks. Kõige suurem päevavalgusega konverentsiruum mahutab kuni 500 külalist. Hotellis asub 390 mugavat hotellituba.

Original Sokos Hotel Viru

Suurim hotellikompleksi Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskus Tallinnas pakub 11 konverentsiruumi, millest suurim mahutab kuni 550 külalist. Hotellis on lisaks 516 hotellituba, mitmeid restorane, wellness- ja meelelahutusteenuseid, kaubanduskeskus, panoraambaar ning KGB-muuseum – kõik ühe katuse all.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Hotellis Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on kokku 12 konverentsiruumi, millest suurim mahutab teatristiilis kuni 380 inimest. Neli konverentsiruumi asuvad hotelli esimesel korrusel, seitse teisel korrusel ja kaks ruumi hotelli ülemistel korrustel. Enamus konverentsiruume on päevavalgusega. Hotellis asub 465 hotellituba.

Radisson Blu Sky Hotel Tallinn

Radisson Blu Sky Hotel Tallinn kuulub rahvusvahelisse hotelliketti Radisson Blu Hotels & Resorts. Hotelli kaasaegse varustusega 10 nõupidamis- ja konverentsisaali mahutavad kuni 350 inimest olenevalt sündmusest ja ruumi stiilist. Üheksas konverentsiruumis on tänu suurtele akendele loomulik päevavalgus. Hotellis asub 280 stiilset ja mugavat tuba, Ainulaadsed panoraamvaated kogu linnale ja merele avanevad katusebaari Lounge 24 suurelt väliterrassilt, kuhu on ideaalne suunduda peale väsitavat konverentsipäeva.

Tallink Spa & Conference Hotel

Tallink Spa & Conference hotell paikneb Tallinna kesklinnas reisiterminali A vahetus läheduses, kust vanalinn jääb vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusele. Hotelli 2. korrusel on kaasaegse varustusega konverentsikeskus, kus on 6 konverentsisaali. Konverentsikeskuse suurim saal mahutab teatristiilis kuni 263 külalist. Seminare võib pidada ka nõupidamistesviitides ja sigaribaaris Fidel. Konverentsikeskuses saab korraldada ka erinevaid vastuvõtte ja galaõhtusööke. Hotellis on 300 mugavat hotellituba.

Hestia Hotel Europa

Hestia Hotel Europa asub Tallinna kesklinnas reisisadama ja vanalinna vahelisel tuiksoonel. Konverentsikülaliste käsutuses on 8 erineva suurusega multifunktsionaalset konverentsisaali, suurim saal mahutab kuni 300 inimest. Saalid on avarad ja enamik neist suurte akende ja kauni vaatega. Kas teadsid, et kõik konverentsiruumide nimed on seotud Euroopa piirkondade ja pealinnadega? Lisaks on hotellis 185 mugavustega tuba.

Nordic Hotel Forum

Modernne neljatärni superior Nordic Hotel Forum asub Tallinna südames – äri-, kaubandus- ja meelelahutusasutuste vahetus läheduses ning on ideaalne peatuspaik konverentsikülastajale. Hotelli teisel korrusel asub konverentsikeskus, kus külaliste käsutuses on 6 erineva suurusega multifunktsionaalset konverentsi- ja nõupidamiste saali, millest suurim mahutab kuni 200 inimest. Konverentsiruumid on varustatud kaasaaegsete tehniliste seadmetega. Nordic Hotel Forumis on kokku 258 hotellituba.

Metropol Spa Hotel

Metropol Spa Hotell asub Tallinna kesklinnas unikaalses Rotermanni kvartalis. Suurepärase asukohaga konverentsiruumid Metropol Spa hotelli kolmandal korrusel on sobivad mitmesugusteks kohtumisteks ja sündmusteks: konverentsideks, seminarideks, koosolekuteks, bankettideks, nõupidamisteks, vastuvõttudeks kui ka muudeks eriüritusteks. Külaliste kasutuses on kolm modernse sisustusega, multifunktsionaalse ja tänapäevase tehnikaga varustatud konverentsiruumi kokku kuni 120 inimesele ning ümarlauaga nõupidamisteruum kuni 12 inimesele. Hotelli kõrgeimal korrusel asuvad sviidid sobivad suurepäraselt väiksemate koosolekute ja nõupidamiste pidamiseks kuni 8 inimesele. Metropol Spa Hotell majutab külalisi 137 toas.

 

Riine Tiigi

Turundusjuht