Blogi

Parimad spaa võimalustega konverentsihotellid

TALLINK SPA & CONFERENCE HOTELL

 Tallink Spa & Conference hotell paikneb Tallinna kesklinnas reisiterminali A vahetus läheduses, kust vanalinn jääb vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusele. Tallink Spa & Conference Hotel on ka meeldiv paik, kus oma keha, vaimu ja hinge värskendada. Aqua Spa veekeskuses on suur valik saunasid ja basseine, ning parimaid ilu- ja heaoluteenuseid pakub ilusalong.

Hotelli teisel korrusel on kaasaegse varustusega konverentsikeskus, kus on 6 konverentsisaali. Konverentsikeskuse suurim saal mahutab teatristiilis kuni 263 külalist. Hotellis on 300 mugavat hotellituba.

PARK INN BY RADISSON MERITON CONFERENCE & SPA HOTEL TALLINN

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn hotellis asub üks linna suurimaid tervise ja ilu oaase. Heaoluspaa pakub laia valikut privaatseid hoolitsusi nagu massaaž, näohoolitsus, soolakamber. Vee- ja saunakeskuses asuvad 4 erinevat sauna, 2 basseini, 2 mullivanni ja kontrastjalavannid.

Hotellis on kokku 12 konverentsiruumi, millest suurim mahutab teatristiilis kuni 380 inimest. Neli konverentsiruumi asuvad hotelli esimesel korrusel, seitse teisel korrusel ja kaks ruumi hotelli ülemistel korrustel. Enamus konverentsiruume on päevavalgusega. Hotellis asub 465 hotellituba.

HILTON TALLINN PARK HOTELL

Eksklusiivne Hilton Tallinn Park hotell asub Tallinna südames jalutuskäigu kaugusel nii Tallinna vanalinnast kui Kadrioru pargist.Eforea Spa pakub suurepärast võimalust lõõgastuda, pakkudes võimalust nautida erinevaid iluprotseduure ning leili- ja aurusaunasid.

Hilton Tallinn Park hotell pakub ka muljetavaldavaid valikuvõimalusi ürituste korraldamiseks. Hotelli konverentsikeskuses asub 10 paindlikku, loomuliku valguse ning kaasaegse kõrgtehnoloogiaga varustatud nõupidamisteruumi. Hotelli ballisaal võimaldab korraldada üritusi kuni 530-le inimesele. Konverentsiruumid on varustatud kaasaegseima tehnikaga ja on ideaalsed nii rahvusvahelisteks konverentsideks kui ka glamuurseteks galaõhtusöökideks. Hilton Tallinn Park hotellis ootab konverentsikülastajat 202 stiilset tuba ja eksklusiivset sviiti.

SWISSOTEL TALLINN

Swissôtel Tallinn on linna üks kõrgemaid hooneid, pakkudes ülemistelt korrustelt imeilusaid vaateid linnale ja merele. Pürovel Spa & Sport pakub lõõgastavaid spaahoolitsusi ning võimalust nautida basseini ja aurusauna.

Lisaks meeldivatele spaa võmalustele asub konverentsikorrusel 7 funktsionaalset konverentsiruumi.  Suurim saal mahutab kuni 500 inimest. Konveretsiruumides saadavalolevad tehnilised vahendid on näiteks sisseehitatud rõdu tõlkekabiinidega, sisseehitatud ekraan, õhukonditsioneer, dataprojektor, grafoprojektor, kiire traadita internetiühendus, pabertahvel jne. Hotelli 238 tuba on disainitud mugavaks ja elegantseks. Kõik toad on varustatud kaasaegseima tehnikaga ning vastavad ka kõige nõudlikuma ärikliendi vajadustele.

HOTELL TELEGRAAF

Hotell Telegraaf asub Tallinna vanalinna südames Vene tänaval, kõigest mõnekümne meetri kaugusel Raekoja platsist. Hotellis on stiilne spa – täiuslik paik meelte lõõgastamiseks ja keha kosutamiseks Tallinna vanalinnas. Spa-hoolitsuste menüüs on lai valik professionaalseid massaaže, näo- ning kehahoolitsusi, lisaks 3×10 m bassein, mullivann ning saunad.

Telegraaf hotelli fuajee laiendusena projekteeritud multifunktsionaalne Symphony Lounge pakub ka seminariruumina paindlikke võimalusi väiksemate ja keskmise suurusega nõupidamiste läbiviimiseks, ruum mahutab kuni 50 inimest. Elav tuli ja hotelli võrratu toiduvalik muudavad iga nõupidamise unustamatuks elamuseks. Kogemustega hotellimeeskond pakub 5-tärnilist elamust ning individuaalset lähenemist, et saaksite keskenduda oma värsketele ideedele. Butiikhotellis Telegraaf asub 83 tuba.

METROPOL SPA HOTELL

Metropol Spa Hotell asub Tallinna kesklinnas unikaalses Rotermanni kvartalis. Naudi spaa-keskuses mõnusat seltskonda, vee- ja saunamõnusid vaheldumisi värskendavate jookide ja suupistetega ning võta hetkeks aeg maha.

Suurepärase asukohaga konverentsiruumid Metropol Spa hotelli kolmandal korrusel on sobivad mitmesugusteks kohtumisteks ja sündmusteks: konverentsideks, seminarideks, koosolekuteks, bankettideks, nõupidamisteks, vastuvõttudeks kui ka muudeks eriüritusteks. Külaliste kasutuses on kolm modernse sisustusega, multifunktsionaalse ja tänapäevase tehnikaga varustatud konverentsiruumi kokku kuni 120 inimesele ning ümarlauaga nõupidamisteruum kuni 12 inimesele. Hotelli kõrgeimal korrusel asuvad sviidid sobivad suurepäraselt väiksemate koosolekute ja nõupidamiste pidamiseks kuni 8 inimesele. Metropol Spa Hotell majutab külalisi 137 toas

NORDIC HOTEL FORUM

Modernne neljatärni superior Nordic Hotel Forum asub Tallinna südames – äri-, kaubandus- ja meelelahutusasutuste vahetus läheduses ning on ideaalne peatuspaik. Lõõgastuskeskus asub kaheksandal korrusel vaatega Tallinna vanalinnale. Külaliste käsutuses on sisebassein, mullivann, leili- ja aurusaun ning treeningruum, mis on hotellis majutuvatele külalistele avatud 24h. 

Hotelli teisel korrusel asub konverentsikeskus, kus külaliste käsutuses on 6 erineva suurusega multifunktsionaalset konverentsi- ja nõupidamiste saali, millest suurim mahutab kuni 200 inimest. Konverentsiruumid on varustatud kaasaaegsete tehniliste seadmetega. Nordic Hotel Forumis on kokku 267 hotellituba.

RADISSON BLU HOTELL OLÜMPIA

1980. a olümpiamängudeks valminud Radisson Blu Hotell Olümpia on tuntud maamärgiks Tallinna linnaprofiilis.Nautige saunamõnusid või tehke värskendav suplus 26. korrusel asuvas tervisekeskuses Club 26, millest avanevad vapustavad vaated üle Tallinna. Tervisekeskuse maast laeni ulatuvatest akendest tulvav päevavalgus ja maalilised taevavaated loovad erakordselt lõõgastava õhustiku. Meeldejäävateks koosviibimisteks on olemas privaatsaun koos basseini, istumisala ja rõduga.

Konverentsikeskus pakub võimalusi paljude erinevate ürituste korraldamiseks. 13 multifunktsionaalset konverentsiruumi on sobilikud nii suurteks konverentsideks kui ka väiksemateks koolitusteks, aga ka kontaktmessideks, näitusteks, pidulikeks vastuvõttudeks, galaõhtusöökideks ning ettevõtete ja asutuste jõulupidudeks. Kõige suurem päevavalgusega konverentsiruum mahutab kuni 500 külalist. Hotellis asub 390 mugavat hotellituba.

V SPAA JA KONVERENTSIKESKUS 

V Spaahotell ja Konverentsikeskus asub Tartus uues multifunktsionaalses ärikvartalis koos maailmakuulsate brändikaupluste, mõnusate kohvikute ja laste mängumaaga, pakkudes tegevust ka pikemateks puhkusepäevadeks. Hotellis asub Lõuna-Eesti suurim spaakompleks, kus on koguni 11 erinevat bassenini ja mullivanni ning 13 erinevat sauna. Lisaks kõigele sellele, pakub spaa lõõgastavaid spaahoolitusi, mis on inspireeritud  ei millestki muust kui Eesti loodusest.

Hotelli teisel korrusel paiknev moodne V konverentsikeskus pakub äriklientidele tipptasemel tehnikaga varustatud viite erinevat konverentsi ja koolitusruumi, mis mahutavad ühtekokku kuni 600 inimest. Hotellis on 86 tuba.

VIHULA MÕIS

Vihula mõisakompleks asub Läänemere kaldal keset Lahemaa Rahvuspargi puutumata loodust, vaid 1 tunni tee kaugusel Tallinnast. Elegantne 16. sajandist pärit Vihula Mõis on täielikult renoveeritud ning mõisakompleksist on arendatud kõrgetasemeline 27 erinevast ajaloolisest hoonest koosnev puhkekeskus.Vihula Mõisa öko-SPA on boutique-spaa, mis kombineerib mõisalikku ajaloolist hõngu ja luksust, traditsioone ja kaasaegseid mugavusi, öko-teadlikkust ja iidseid spaa rituaale. Spaas kasutatavad tooted on 100% looduslikud, kohapeal valmistatud kreemid-mikstuurid on alati värsked ja unikaalsed.

Vihula mõisakompleksi konverentsikeskuses on 9 eriotstarbelist koosolekusaali kogupindalal 690 m2.Vihula Mõis pakub luksuslikku ja romantilist majutust erinevates ajaloolistes mõisahoonetes, igaüks oma võrratu sarmi ja omapäraga. Vihula Mõis pakub 75 hästisisustatud tuba ja sviiti

ESTONIA RESORT HOTEL & SPA

Estonia  Resort Hotel & Spa asub Pärnu rannarajoonis kesklinna lähedal. Uus hotell, mis kerkis senise Rohelise ja Valge maja asemele, ammutab inspiratsiooni Eesti loodusest, rahvuslikest traditsioonidest, käsitööst ja kultuurist. Siin on nelja tärni hotellimugavused ühendatud eestimaiste spaa- ja saunamõnudega.

Hotelli spaa- ja konverentsimaja 1. korrusel asub konverentsikeskus enam kui 300 külalisele. ESTONIA Resort Hotel & Spa konverentsikeskus mahutab kokku kuni 464 osalejat. Suurim saal on mõeldud kuni  300 osalejale. Lisaks on olemas  üheksa väiksemat ruumi,  mis mahutavad 16-42 osalejat. Hotellis on kokku 106 mugavustega tuba.

STRAND SPA & KONVERENTSIHOTELL

Strand SPA & Konverentsihotell on Lääne-Eesti suurim konverentsikeskus, mis pakub võimalust ühendada töö meeldiva lõõgastuse ja aktiivse puhkusega.

Strand SPA & Konverentsihotell eristub teistest hotellidest oma maja võimaluste poolest: ühe katuse all on võimalik ööbida, korraldada konverents, pakkuda toitlustust, lõõgastuda spaas ning ilusalongis. Kaheksa erineva suuruse (suurim kuni 500-le inimesele) ning võimalusega konverentsiruumi, kaasaegne tehnika ja pädevad töötajad võimaldavad soovitu detailse täpsusega läbi viia.

Riine Tiigi

Turundusjuht