Blogi

Erilised ja praktilised Eesti kingitused konverentsi esinejatele ja osalejatele

Soovite tervitada oma konverentsikülalisi või tippesinejaid meeldejääva kingitusega, mis oleks praktiline, eriline ja Eestis loodud? Kuna Eesti on üks maailma metsarikkaimaid riike ning eestlased on eriti uhked oma puhta ja puutumatu looduse üle, kogusime seekord siia blogipostitusse kokku eesti loodusest inspireeritud parimad kingi-ideed!

Unemask by Ööloom

Keskmise elueaga inimene veedab magades ligi 200 000 tundi. Kokku üle 22 aasta. See on liiga suur osa elust, et magamist mitte tõsiselt võtta. Ööloom on näotekk (või unemask, kui oled vanamoeline), mis kasutab loomade ürgset jõudu, sest erinevalt inimesest pole ühelgi loomal olnud kunagi probleemi unega. Ööloom unemaskid on hea abiline nii valgetel öödel kui ka reisidel.

Liblikaprossid by KUMA Design

Tõeliselt pilkupüüdev aksessuaar igale daamile! Liblikprossid on valmistatud Eesti käsitöömeistrite poolt, kasutades vaid kõige kvaliteetsemaid materjale. Nipp: võimalik tellida ka erikujunduses!

Purgike mett

Igal õigel eestlasel on talveperioodil ikka purk mett köögiriiulil. Miks mitte jagada lugusid mee tervistavatest omadustest ka meie väliskülalistega?  Kingitud purgike mett tuletab Eestit meelde ka pikalt pärast konverentsi. Erilise võimaluse pakub Tallinna südalinnas asuv Nordic Hotel Forum  – kuna nende katusel asetsevad 6 imearmsat oranži värvi mesitaru,  enam kui 360 000 usina linnamesilasega, saab seal hotellis konverentsil osalejatele pakkuda just Nordic Hotel Forumi enda mesilaste mett!

Vahuveinid kodumaisest toorainest

Pole just eriline uudis, et viinamarjad Eestis väga ei kasva. Seda huvitavamad on Kesk-Euroopast pärit külalistele vahuveinid, mis tehtud meie kodumaisest toorainest. Viimasel ajal on turule tulnud mitmeid vägagi ehedaid rabarberi vahuveine, eelmisel aastal lisandusid ka tikri vahuveinid. Nagu tootja Nudist ise ütleb: Sobib nii suvisteks kergemeelsusteks kui ka väljapeetud ja pidulikeks puhkudeks!

Click and Grow nutiaed

Click & Grow nutikas ürdiaed on üks edukamaid, lahedamaid ja nutikamaid saavutusi, millega eestlased on hakkama saanud. Tegemist on targa anumaga, mille sisse mahub kolm vahetatavat taimekapslit ja nende kasvatamiseks ei pea omama aedniku pabereid – piisab kui lisad natuke vett ja ühendad seadme vooluvõrku. Soovi korral saab aeda panna kasvama erinevaid taimi – laias refillide valikus on till, kollane paprika, Rooma salat, kuusepuu, murulauk, rukkilill ja palju teisi ürte või ilulilli – kokku on valikus 57 taime.

Kinkekomplekt “Kasvata ise oma tšillipõõsas” aknalaual

Tiina Tauraite on loonud ägeda kinkekomplekti “Kasvata ise oma tšillipõõsas”.  Kasti sees on mustsõstraliköör Eesti marjadest ja mahedast rukkiviinast, kooslusele paneb punkti õrn tšilli. Lisatud on ümbrikukes spetsiaalselt madalakasvulise aknalauatšilli seemned ning Tiina Tauraite poolt koostatud õpetus eesti- ja inglise keeles, kuidas selle sama puidust kasti sees kasvatada aknalaual oma tšillipõõsas. Nipp: kastile on võimalik lisada oma slogan ja sümboolika.

‘Mine metsa’ kotid Emma Leppermannilt

Kotte pole kunagi liiga palju! Kordumatud “Mine metsa” kotid on loomulikult inspireeritud Eesti loodusest – valikus on: siil, rebane, hunt, öökull, ilves! Nipp: näeb eriti hea välja Instagrammis!

Puidust käekellad

Kingi kaasa tükike eesti loodust ainulaadse puidust käekella näol! Nipp: võimalik lisada personaalne graveering!

Riine Tiigi

Turundusjuht