Blogi

10 kasulikku äppi, mida iga sündmuskorraldaja teadma peaks

Tänapäeval on iga tegevuse ja nähtuse jaoks eraldi äpp loodud, kuid ehk see polegi nii halb? Mis puutub sündmuse planeerimist ja korraldamist, usume, et nii mõnedki rakendused aitavad kiirelt lahendada probleeme, olla ühenduses võtmeisikutega ning isegi maandada stressi. Siin nad on – 10 kasulikku äppi sündmuskorraldajale:

FACEBOOK LIVE

Facebook’i otseülekande võimalus on suurepärane viis kaasata publikut ning võimalus sündmusest osa saada ka neil, kes kohal ei viibi.

CANVA

Vajadus luua mõni illustratsioon suurema vaevata ning aega napib? Canva on kiireim ja lihtsaim viis professionaalsete visuaalide loomiseks. Ja mis kõige parem, graafilise disaineri abita!

SLACK

Geniaalne keskkond tiimikaaslaste mõtete ja ideede kogumiseks ja jagamiseks igal ajal ja igas kohas.

HOOTSUITE

Kõik Sinu olulised sotsiaalmeedia platvormid ühes kohas? Jah, palun! Hootsuite annab võimaluse hallata ja jälgida erinevaid sotsiaalmeedia kontosi ja seda kõike ühes kohas – ajasta uusi postitusi, hoia trendidel silm peal, loo sisu, saa lihtne ülevaade tulemustest ning postituste edukustest.

HEADSPACE

Juhendatud meditatsiooni sessioonid, et saavutada rahu ja astuda stressivabalt vastu igale sündmusele.

RUN GO

Soovid oma sündmuse programmi lisada rohkem aktiviteete – heategevuslik ühine hommikune tervisejooks või -kõnd? RunGo sisaldab üle 80,000 märgitud jooksuraja üle maailma.

UMMO

Avalik esinemine on keeruline ja ebamugav, Ummo teeb selle kergemaks. Ees seisab avalik kõne, presentatsiooni tutvustamine või soovid parendada oma kommunikatsioonioskusi? Ummo on Sinu personaalne kõnekoolitaja, et hoiduda “hmm” ‘itamisest, korrigeerida kiirust, sõnakasutust, -selgust ja palju muud.

WHATSAPP

Loo grupivestlus, et kursis olla iga Sinu sündmuse detailiga.

EVERNOTE

Mitukümmend uut loodud kontakti? Visiitkaardid läbisegi? Kas ikka mäletad päeva lõpus härrasmeest, kes soovis Sinult mõne kolleegi kontakte? Ei? Evernote on ülim abimees, kus on võimalik teha igal ajal märkmeid, skaneerida visiitkaarte, lisada kommentaare PDF failidesse, salvestada olulisi veebiadresse ja palju muud…

MAPS.ME

Viibid välismaal? Maps.Me töötab ka võrgust väljas olles ning tagab Sulle õiged teejuhised, tasuta!

Riine Tiigi

Turundusjuht